VIDEO Scenă şocantă în Anglia: atacantul lui Liverpool, Luis Suarez, şi-a muşcat adversarul pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suarez l-a muşcat pe Ivanovici
Suarez l-a muşcat pe Ivanovici

Derby-ul Liverpool - Chelsea (2-2) a fost trecut în plan secund, iar în întreaga Europa se vorbeşte despre un moment de nebunie în care vârful „cormoranilor“ şi-a înfipt dinţii în cotul fundaşului sârb al oaspeţilor, Branislav Ivanovici.

Luis Suarez a făcut de toate în derby-ul etapei cu numărul 34, în Premier League. Vârful lui Liverpool a comis un henţ în careu, iar Hazard a transformat penalty-ul acordat. Graţie acestui gol, Chelsea a condus cu 2-1 până în minutul 90+6, atunci când acelaşi Suarez a marcat, stabilind scorul final: 2-2.

Între cele două momente însă, internaţionalul uruguyan a recurs la un gest sălbatic, muşcându-l pe omul care îl marca, Branislav Ivanovici! Iată incidentul:

Centralul n-a observat scena, în ciuda protestelor vehemente ale lui Ivanovici. Chiar şi aşa însă, Suarez va fi suspendat drastic, mai ales că nu e la prima abatere disciplinară! El a mai fost suspendat, din cauza unui atac rasist asupra fotbalistului de culoare de la Manchester United, Patrice Evra.

Deşi pare incredibil, nu e prima dată când Suarez, de acum zis şi „Canibalul“, îşi muşcă un adversar pe terenul de fotbal. El a mai făcut acest lucru, pe când evolua în Olanda, la Ajax. Atunci, a fost suspendat pentru şapte meciuri. Iată ce a făcut Suarez în Olanda:

Şi-a cerut scuze

Văzând că gestul său sălbatic a fost surprins de camerele de luat vederi şi speriat, probabil, de amploarea evenimentelor, Suarez i-a cerut scuze lui Ivanovici, la câteva ore după meci, printr-un comunicat.

„Regret profund comportamentul pe care l-am avut în timpul meciului cu Chelsea. Îmi cer scuze pentru ce am făcut. Am încercat să iau legătura şi cu Ivanovici, însă n-am reuşit. Îmi cer scuze antrenorului şi colegilor mei de la Liverpool, pentru că i-am dezamăgit“, a afirmat Suarez.

Acesta a fost condamnat vehement, inclusiv de oficialii lui Liverpool. „Comportamentul lui n-a fost demn de un fotbalist al clubului nostru, iar Luis ştie acest lucru. El ne-a dezmăgit pe toţi. Cu siguranţă, vom lua măsuri împotriva lui, dar, până atunci, aşteptăm verdictul ligii în privinţa jucătorului“, a declarat un manager al lui Liverpool, Ian Ayre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite