VIDEO Real Madrid a învins Espanyol şi s-a apropiat la trei puncte distanţă de liderul din Primera División

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a învins Espanyol cu 1-0, în meciul disputat duminică, în deplasare, contând în etapa a XIX-a, din campionatul spaniol. Unicul gol al partidei a fost înscris de Pepe (55'), dintr-o lovitură de cap.

Real Madrid s-a apropiat la trei puncte distanţă de liderul FC Barcelona, având un bilanţ de 15 victorii, două remize şi două înfrângeri. De cealaltă parte, Espanyol e pe a 11-a poziţie, cu şase meciuri câştigate, patru egaluri şi nouă partide pierdute.

Trimis în tribune, dar salvat de inventivitate - aşa se poate descrie situaţia lui Javier Aguirre, tehnicianul lui Espanyol, care şi-a ispăşit duminică abia a doua dintre cele patru etape de suspendare, pe care le-a primit de la Comitetul de Competiţii, din cauza limbajului agresiv. 

Antrenorul echipei gazde a urmărit partida dintr-o cabină de televiziune a stadionului Cornellà-El Prat şi a trimis indicaţii „secundului“ său, Alfredo Tena, prin intermediul telefonului fix, montat chiar înaintea confruntării cu madrilenii.
Regulamentul din Primera Division nu interzice astfel de practici, ca antrenorul să poată comunica prin mijloace tehnice cu cei de pe banca tehnică, lucrurile stând diferit, însă, în jocurile din UEFA.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Real Madrid - Celta Vigo: 3-0. Cristiano Ronaldo a revenit după două luni şi a atins 400 de goluri în toată cariera, reuşită dedicată lui Eusébio

VIDEO Atletico Madrid-Barcelona 0-0. Catalanii şi madrilenii s-au anihilat reciproc în derby-ul etapei din Spania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite