VIDEO: Nadia are un urmaş! Vezi ce alt sportiv a atins PERFECŢIUNEA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Jocurile Olimpice din 1976, Nadia a devenit „Zeiţa de la Montreal". Exerciţiul său impecabil a primit nota maximă: 10! Performanţa Nadiei a rămas unică în istoria gimnasticii. Nici în alte discipline sportive nu sunt foarte mulţi oameni care se pot lăuda că au atins perfecţiunea. Totuşi, recent, un alt atlet a uimit planeta şi a devenit o legendă vie pentru sportul pe care îl practică.

Vorbim despre Shaun White, snowboarder-ul american în vârsta de 25 de ani. La ultima ediţie a „Winter X-Games", în Aspen, White a câştigat finala de ls Superpipe după o demonstraţie care îţi taie respiraţia!

Exerciţiul americanului, care efectiv lasă senzaţia că zboară cu placa în aer, a primit nota maximă din partea juriului: 100!

A fost pentru prima dată în istoria snowboarding-ului când un sportiv a reuşit o asemenea performanţă.

CLICK PENTRU A VEDEA SPECTACOLUL FASCINANT OFERIT DE SHAUN WHITE

„Adevărul de weekend" îţi face cunoştiinţă cu cel mai cool sport

Ai visat vreodată că zbori deasupra munţilor? Snowboarding transformă acest vis în realitate. Dacă în România e abia la început, în schimb, în străinătate, e o adevărată industrie în care se învârt sume uriaşe de bani, cu milioane de practicanţi profesionişti şi vedete la fel de celebre precum Lionel Messi.

„Adevărul de weekend" îţi propune o incursiune în lumea unuia dintre cele mai tinere sporturi. În două pagini complete poţi citi despre:

- Prima echipă profesionistă de „X-Games" din România.

- Ce trebuie să faci ca să ajungi în această echipă finanţată de Burn, unde fiecare membru are un salariu lunar şi primeşte cele mai bune condiţii de pregătire.

- Cât câştigă un snowboarder profesionist.

- Unde poţi face snowboarding în România.

- A treia ediţie a „Winter X-Games Europe". Reportaj de la faţa locului de la un eveniment care a făcut ca staţiunea din alpii francezi, Tignes, să fie „sold out"!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite