VIDEO Moment emoţionant: Un jucător chemat de Contra a plâns când a aflat că e convocat la naţională. Declaraţii superbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lotul 24 pe care selecţionerul l-a anunţat pentru următoarele partide din preliminariile Euro 2020, cele cu Feroe (12 octombrie) şi cu Norvegia (15 octombrie), e inclus şi un jucător care, în premieră, vine la naţională.

În încercarea de a întări o defensivă cu mari probleme, Cosmin Contra s-a hotărât să-i dea o şansă unui fundaş de 26 de ani care evoluează în Serie B, în Italia, la Cremonese.

Vorbim despre Vasile Mogoş, fundaşul dreapta de 1,86 de metri, care a fost titular la echipa sa în toate cele şapte runde din actuala ediţie de campionat. Mogoş, care n-a jucat niciodată în România, e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 600.000 de euro.

Apărătorul născut la Vaslui a sosit, astăzi, la Bucureşti pentru a fi prezent la reunirea lotului în vederea „dublei“ cu Feroe şi cu Norvegia. La aeroport, Mogoş a făcut o serie de declaraţii prin care şi-a arătat entuziasmul.

Ce a spus Vasile Mogoş?

*Am plâns când am văzut convocarea, cred că e un vis pe care toţi îl au. Suntem toţi legaţi de ţară, mai ales tata care a plecat de mulţi ani în Italia, şi care a plâns ca noi toţi.

*E o plăcere să fiu aici, sunt bucuros şi deja aştept să încep aventura asta. Când eşti mic, e greu să crezi că va veni un asemenea moment. De aceea, mai întâi, am depus munca şi apoi mi-am urmărit visurile. 

*Nu pot să spun nimic despre mine, eu vorbesc în teren. Naţionala mi-a lăsat o impresie bună până acum, avem multe şanse să scoatem rezultate şi deja aştept să ajung la băieţi în cantonament şi să văd şi eu cum e acolo.

*Îl cunosc pe Puşcaş, am jucat contra lui în Italia, am jucat contra lui Radu (n.r. – portarul Ionuţ Radu) acum doi ani şi l-am cunoscut pe căpitanul Chiricheş la un amical contra lui Napoli. Nu apreciez pe nimeni în mod deosebit. Când eram mic, simaptizam cu Vasluiul, era echipă bună. Din păcate, ştiţi cum s-a terminat.

VEZI IMAGINILE CU SOSIREA LUI VASILE MOGOŞ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite