VIDEO Messi a făcut din nou spectacol pentru Barcelona: a marcat al treilea hat-trick în ultimele patru meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barcelona e dependentă de Messi FOTO AFP
Barcelona e dependentă de Messi FOTO AFP

Lionel Messi a fost eroul partidei pe care Barcelona a câştigat-o acasă cu Espanyol, scor 5-1, argentinianul reuşind să marcheze un nou hat-trick, al treilea în ultimele patru meciuri disputate de formaţia catalană.

Dacă Ronaldo a reuşit un hat-trick pentru Real Madrid în victoria cu Celta Vigo din această rundă, Messi nu s-a lăsat mai prejos şi a egalat performanţa rivalului său portughez. Argentinianul a punctat de trei ori în confruntarea pe care Barcelona a câştigat-o cu 5-1 în faţa lui Espanyol Barcelona.

Aceste trei goluri înscrise înseamnă pentru Messi atingerea unui nou record: trei hat-trick-uri reuşite în ultimele patru meciuri pentru Barcelona (cu Sevilla, APOEL Nicosia şi Espanyol). Totodată, Messi a ajuns la 21 de hat-trick-uri în La Liga, fiind pe locul 3 all-time, după Cristiano Ronaldo (23), Telmo Zarra şi Alfredo Di Stefano, fiecare cu câte 22, notează digisport.ro.

Cei doi rivali, Messi şi Ronaldo, se luptă de la distanţă pentru a cuceri Balonul de Aur, trofeu care va fi decernat la sfârşitul lunii ianuarie din 2015.

VIDEO Barcelona-Espanyol 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite