VIDEO Interul lui Cristi Chivu a revenit de la 0-2, în faţa Cataniei: „Am demonstrat caracter şi ambiţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu, jucătorul lui Inter Milano FOTO Reuters
Cristi Chivu, jucătorul lui Inter Milano FOTO Reuters

Cu Cristi Chivu integralist, Inter Milano a câştigat duminică partida în faţa Cataniei, scor 3-2, după o revenire spectaculoasă a echipei internaţionalului român.

Fundaşul a comentat reuşita formaţiei sale pentru site-ul oficial al milanezilor: „Astăzi am demonstrat caracter, ambiţie şi am fost o echipă umilă. Acestea sunt principiile fundamentale pentru un grup, alături de a ne ajuta unul pe celălalt în momentele dificile. În prima repriză nu am arătat aceste lucruri şi am primit două goluri. În a doua repriză am muncit mai mult, am jucat mai bine şi am pus adversarul în dificultate şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Am arătat dorinţă de victorie“, a declarat Chivu.

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Alvarez (52') şi Palacio (70', 90+2'), iar pentru formaţia gazdă au marcat Bergessio (7') şi Marchese (19'). Inter ocupă locul patru în Serie A, la un punct de următoarea clasată, AC Milan şi la 12 puncte de liderul Juventus Torino. În cele şase sezoane petrecute în tricoul milanezilor, Chivu a jucat în 111 meciuri în campionatul intern şi a marcat de trei ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite