Dinamo, ruşine istorică! Echipa lui Mircea Rednic a fost eliminată din Cupa României de o formaţie din liga a III-a, după o desfăşurare de meci halucinantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo continuă să se zbată în cea mai neagră perioadă din istoria clubului şi a bifat o nouă contraperformanţă de neimaginat.

Dinamo a întâlnit, la Miercurea Ciuc, formaţia AFK Csikszereda, din Liga a III-a, într-o partidă din optimile Cupei României. 

Gazdele au condus cu 2-0, după două goluri superbe marcate de Majzik '48 şi Magyari '52, dar Dinamo a egalat prin dubla lui Dan Nistor  '54, '59. 

Scorul a rămas 2-2 la finalul timpului regulamentar, şi aşa s-a intrat în prelungiri. Acolo, Niecuţescu '106 a dus Dinamo în avantaj, dar Berda a egalat în minutul 114.

Meciul a ajuns la penaltyuri, unde Dinamo a avut şansa victoriei, dar Gicu Grozav a executat o scăriţă peste poartă.

Calificarea s-a decis după executarea a zece serii de la 11 metri (patru ratări gazdele, cinci ratări oaspeţii), iar finalul a fost cu adevărat neverosimil. Delorge a ratat, gazdele s-au bucurat câteva minute, după care arbitrii au întors decizia considerând că portarul ciucanilor a ieşit de pe linia porţii. Astfel, ultima lovitură s-a repetat însă dinamovistul a ratat din nou şi Csikszereda s-a calificat în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite