VIDEO Eurogol Claudiu Bumba, victorie pentru ASA: 1-0 cu CSMS Iaşi. Mureşenii pun iar presiune pe Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Bumba FOTO Sportpictures.eu
Claudiu Bumba FOTO Sportpictures.eu

În deschiderea etapei a 24-a, ASA Târgu Mureş a câştigat cu 1-0 meciul cu CSMS Iaşi şi a revenit la patru puncte în spatele Stelei.

ASA Târgu Mureş a câştigat cu 1-0 meciul cu CSMS Iaşi, primul al etapei a 24-a. Jocul a fost decis de o superexecuţie a lui Claudiu Bumba, care a punctat în minutul 22 cu un şut la vinclu (VIDEO).

ASA a mai avut şi alte ocazii de a se desprinde, dar Goga, în două rânduri, Bumba, Gorobsov şi Axente au ratat din poziţii favorabile. Iaşiul putea scoate un punct în minutul 84, când şutul lui Boiciuc a fost blocat cu o alunecare disperată de Bejan. 

În urma acestei partide, ardelenii au acumulat 49 de puncte, cu 4 mai puţine ca Steaua, care joacă duminică la Mediaş. În schimb, Iaşiul revine în lupta pentru evitarea retrogradării, după un început de retur de excepţie. 

Echipele:
ASA Tg. Mureş: Stăncioiu - Hânca, M. Constantin, Bejan, L. Sepsi - Gorobsov, Cl. Voiculeţ - I. Zicu (I. Gonzales 83), D. Goga (Axente 77), Bumba - Manolov (Hora 60). Antrenor: Liviu Ciobotariu
CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Ciucă (L. Mihai 81), Bădic - Bole, Ciucur (Boiciuc 67), Enescu, Mitici - Onduku, Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite