VIDEO După trei eşecuri la rând, Real Madrid şi-a revenit. "Galacticii" au obţinut prima victorie din 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Rodriguez a deschis drumul Realului spre victoria în meciul cu Espanyol
James Rodriguez a deschis drumul Realului spre victoria în meciul cu Espanyol

Real Madrid pare să fi depăşit momentul de derută de la începutul anului, reuşind să obţină primul succes din 2015. Elevii lui Ancelotti au câştigat cu 3-0 meciul cu Espanyol şi s-au distanţat în fruntea clasamentului din Primera Division.

Real Madrid a jucat sâmbătă primul meci oficial din 2015 pe teren propriu, partidă pe care gazdele au dominat-o de la un capăt la celălalt şi au câştigat-o cu scor de neprezentare, 3-0, împotriva lui Espanyol Barcelona. James Rodriguez a deschis scorul în minutul 12, când a şutat pe jos, la colţul scurt, fără speranţă pentru portarul advers. Gareth Bale a făcut 2-0 peste alte 15 minute cu o lovitură liberă impecabil executată de la 20 de metri. 

Ultimul gol al jocului a fost marcat de fundaşul Nacho în minutul 76, moment în care Realul era în inferioritate numerică, după eliminarea lui Coentrao din minutul 53. S-a terminat 3-0 pentru madrileni, rezultat care ajută trupa lui Ancelotti să-şi securizeze poziţia de lider în Spania, indiferent de rezultatul jocului Barcelona - Atletico Madrid, programat duminică seara, la ora 22.00. 

VIDEO Real Madrid - Espanyol

Clasament: 1. Real Madrid 42p; 2. Barcelona 38p; 3. Atletico Madrid 38p

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite