VIDEO Chelsea a fost distrusă de fundaşul său de 21 de milioane de euro. Suporterii au fost îngroziţi de gafele la care au asistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michu a profitat de prima eroare a londonezilor
Michu a profitat de prima eroare a londonezilor

Seară de coşmar pentru deţinătoarea Cupei Ligii! „Albaştrii“ au provocat şocul serii în Europa, cedând pe teren propriu, într-o partidă în care au fost trădaţi din interior.

Chelsea a fost învinsă pe „Stamford Bridge“ de Swansea, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii. Nu fotbaliştii oaspeţilor au fost principalul pericol pentru poarta trupei pregătite de Rafa Benitez, ci fundaşul sârb, Branislav Ivanovici.

Cotat la 21 de milioane de euro de siteul transfermarkt.co.uk, stoperul de 28 de ani a gafat, mai întâi, în minutul 39, atunci când a pierdut un balon aproape de propriul careu, iar Chelsea a fost taxată de spaniolul Michu. Spre finalul partidei, Ivanovici a comis-o din nou, de această dată şi mai clar!

Apărătorul gazdelor a pasat înapoi, spre propriul portar, fără să se asigure că balonul va ajunge la destinatar. „Cadoul“ lui Ivanovici a fost acceptată imediat de Graham, care l-a driblat pe portar şi a înscris pentru 2-0 (90)!

Rezultatul înseamnă că Chelsea, deţinătoarea Cupei Ligii, e la un pas de eliminare. Calificarea se va decide la 23 ianuarie, atunci când Ivanovici şi colegii săi se vor deplasa la Swansea. Învingătoarea va juca finala cu Aston Villa sau cu Bradford City.

VEZI GAFELE LUI IVANOVICI 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite