VIDEO Basel - Tottenham 2-2: englezii sunt, din nou, în lacrimi din cauza unui „blestem“ de care nu pot scăpa în fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai palpitant retur din sferturile Ligii Europa s-a jucat în Elveţia, unde spectatorii au asistat la un thriller fabulos. „Adevărul“ prezintă filmul unui meci fantastic.

După 2-2 în tur, pe „White Hart Lane“, şi returul s-a încheiat cu acelaşi scor! Manşa secundă a avut de toate: răsturnări de scor, prelungiri, şi un final de infarct, decis după executarea loviturilor de departajare. 

Tottenham părea că va ajunge, lejer, în semifinale, după ce americanul Clint Dempsey a deschis scorul, relativ repede, în minutul 23. Basel a egalat însă, aproape imediat, prin Salah (27). Apoi, elveţienii - au pierdut de două ori cu CFR Cluj, în preliminariile Ligii Campionilor - au trecut în avantaj, după reluare. Dragovici a punctat pentru 2-1 (49). 

Gazdele şi-au apărat avantajul cu dinţii, dar, atunci când publicul se pregătea de sărbătoare, acelaşi Dempsey a egalat (82), ducând meciul în prelungiri.

Cum în cele 30 de minute nu s-a mai marcat, calificarea a fost tranşată la penalty-uri. Iar aici, conform tradiţiei, englezii au fost cei învinşi! Dacă cei de la Basel au transformat toate cele patru penalty-uri pe care le-au bătut, în schimb, londonezii au ratat două din trei lovituri de departajare!

VEZI GOLURILE MECIULUI BASEL - TOTTENHAM

VEZI LOVITURILE DE DEPARTAJARE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite