VIDEO Barcelona îi suflă în ceafă lui Real Madrid. Catalanii au câştigat la Granada şi s-au apropiat de lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona s-a impus cu 3-1 pe terenul Granadei, în etapa a 25-a din Primera Division şi s-a apropiat la un punct de liderul Real Madrid, care va juca în această rundă cu Villareal, pe teren propriu.

Barcelona n-a avut deloc emoţii în deplasarea de la Granada. Catalanii au dominat confruntarea pe tot parcursul ei, iar la final s-au impus cu 3-1. Oaspeţii au deschis scorul prin Rakitic, care a impins mingea în poartă în minutul 25, după o respingere greşită a portarul advers. S-a făcut 2-0 imediat după pauză, când Suarez l-a executat simplu pe goalkeeperul gazdelor.

Granada a redus din diferenţă în minutul 53, din lovitură de pedeapsă, executată şi transformată de Rico, dar Barcelona avea să închidă meciul datorită lui Messi, care a punctat din pasa lui Suarez. Atacantul uruguayan a driblat portarul advers, dar, în loc să marcheze, i-a pasat altruist decarului argentinian, care a trimis cu latul în plasă.

S-a terminat 3-1 pentru Barcelona, victorie care îi apropie pe catalani la un punct de Real Madrid. Liderul, care are 60 de puncte înaintea acestei runde, joacă duminică seara cu Villareal, pe teren propriu, iar o victorie a madrilenilor ar menţine ecartul de 4 puncte faţă de Barcelona.

VIDEO Granada-Barcelona 1-3

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite