VIDEO Balaj vrea să-l ÎNFUNDE pe Becali! Îl dă în judecată şi îi cere 500.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul FIFA Cristi Balaj e decis să-i dea o lecţie patronului stelist pentru că l-a făcut tâlhar după meciul cu Tîrgu Mureş.

Gigi Becali nu l-a înghiţit niciodată pe cel considerat cel mai bun arbitru român la ora actuală. După ce l-a făcut "jigodie", "tâlhar" sau "hoţ", Balaj nu a fost delegat o lungă perioadă de timp la meciurile Stelei. Asta până acum două etape, când Balaj a condus meciul FCM Târgu Mureş - Steaua. În acest joc, Balaj nu a acordat două penatyuri, câte unul pentru fiecare echipă, iar ardelenii au câştigat cu 1-0.

"Balaj e un hoţ, e arbitrul CFR-ului! Să dăm titlul CFR-ului!", a urlat Becali după meci. El l-a sunat şi pe preşedintele CCA Ion Crăciunescu: "Nenorocitule, de ce mi lai dat pe ăsta. Du-te în ... mă-tii!", i-a strigat Becali lui Crăciunescu.

Certe este că arbitrul nu a lăsat lucrurile aşa. "L-am dat în judecată la Bucureşti şi mi-am angajat un avocat, pentru că distanţa nu-mi permite să fiu la fiecare termen. Oricum, aş fi câştigat procesul şi singur, nu era nevoie să fiu reprezentat. Îi voi cere daune morale, exact suma pe care el a pretins că am luat-o, 500.000 de euro. Îi voi da ocazia să demonstreze că sunt hoţ", a spus Balaj pentru Cancan. În cazul în care va câştiga, arbitrul intenţionează să doneze banii în scopuri caritabile.

Rezumatul meciului care a stârnit scandalul dintre Becali şi Balaj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite