VIDEO A înscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, după un gest iraţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara de marţi a adus în atenţia iubitorilor de fotbal a cincea etapă a grupelor Champions League, cu partide importante.

Rezultatele complete din Champions League

Galatasaray şi Club Brugge au încheiat la egalitate meciul disputat la Istanbul şi finalizat cu 1-1. Dacă gazdele au deschis scorul, încă din minutul 11, prin Adem Buyuk şi au intrat la pauză în avantaj, oaspeţii au rămas conduşi până în prelungirile meciului, când Krepin Diatta (90+2') a adus punctul pentru echipa sa.

Totuşi, jucătorul din urmă nu a reuşit să se limiteze la această izbândă, ci a găsit potrivit să facă unul dintre gesturile des întâlnite în fotbal, respectiv să-şi dea tricoul jos, după ce a marcat. Doar că, dacă în genere un fotbalist îşi poate asuma un „galben” pentru o ieşire de moment, în cazul lui Krepin Diatta, episodul l-a costat o eliminare, având deja un avertisment la activ. Şi nu a fost singura, căci şi Clinton Mata a părăsit terenul, tot pentru cumul de cartonaşe (90+3').
După acest meci, Club Brugge se află pe locul trei în Grupa A, cu trei puncte acumulate, iar Galatasaray Istanbul rămâne codaşa clasamentului, cu două puncte.

Lokomotiv Moscova îşi ia „adio” de la cupele europene

În celălalt meci, disputat simultan, Lokomotiv Moscova a fost învinsă, pe teren propriu, de Bayer Leverkusen, 0-2. Deschiderea scorului i s-a „datorat” unui autogol al lui Rifat Zhemaletdinov (11'), iar tabela a fost „închisă” de Sven Bender (54'). Formaţia rusă îşi ia gândul de la un loc pentru competiţiile europene, aflându-se pe ultima poziţie din Grupa D (3p), în vreme ce Bayer Leverkusen este pe al treilea loc (6p) şi păstrează şanse chiar pentru poziţia secundă, de Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite