Victor Becali îi râde în nas lui Reghe: „Spunea că vrea să câştige grupa. Pentru Steaua nu e o participare onorabilă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impresarul îl ironizează pe Laurenţiu Reghecampf
Impresarul îl ironizează pe Laurenţiu Reghecampf

Victor Becali s-a arătat dezamăgit de prestaţia Stelei în acest sezon al Ligii Campionilor, ironizându optimismul lui Laurenţiu Reghecampf de la începutul competiţiei.

Agentul de jucători a comentat rezultatul de egalitate dintre Steaua şi Schalke, considerând că echipa lui Reghecampf a avut ghinion în partida cu nemţii. "Putea să câştige Steaua, dar asta e. Au avut şi un penalty neacordat, le-a lipsit şansa. Dacă ar fi forţat mai mult, puteau să câştige. Dacă se poate mai mult la Londra? Ce mai contează? A câştigat Basel", a spus Becali la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Vărul patronului Stelei este dezamăgit de jocul arătat de Steaua în acest sezon al Ligii Campionilor, înţepându-l pe Reghecampf pentru declaraţiile optimiste făcute înainte de debutul în competiţie. "Atât putem. Cu naţionala, cu fotbalul intern... Mai mult nu se poate. Reghe spunea că vrea să câştige grupa, dar s-a văzut că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Nu este o participare onorabilă doar trei puncte adunate", a mai comentat Victor Becali.

Steaua şi Schalke au terminat la egalitate, 0-0, partida de pe Arena Naţională, meci în urma căruia roş-albaştrii nu mai ai nicio şansă de a termina grupa mai sus de locul 4. 

CITIŢI ŞI:

Presa germană recunoaşte superioritatea Stelei: „Schalke a fost norocoasă“. Site-ul UEFA: „Steaua a fost foarte arţăgoasă!“

Cenuşăreasa Europei! Steaua a egalat recordul de meciuri consecutive fără victorie în Liga Campionilor: 22

Steaua - Schalke 0-0 / Primăvară? Nu, iarnă lungă. Roş-albaştrii, eliminaţi din Europa

Glumele serii după Steaua - Schalke: "Unde sunt milioanele de fani?"

Felipe Santana, fundaşul lui Schalke: "Doi jucători de la Steaua merită să joace în Bundesliga". Care sunt nominalizaţii

Victor Ponta a comentat rezultatul Stelei cu Schalke. Premierul e de părere că roş-albaştrii au fost mai buni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite