Viaţă de infractor în România: Gigi Becali, surprins în Herăstrău. Peste patru zile poate fi eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aşteptarea verdictului în ceea ce priveşte eliberarea sa condiţionată, patronul Stelei s-a relaxat la un restaurant din Capitală.

Gigi Becali a fost închis la 20 mai 2013, fiind condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Totuşi, la 344 de zile de la acest moment, mai precis în aprilie 2014, latifundiarul a început să se bucure de libertate. 

Regimul său de detenţie a fost schimbat din semideschis în deschis, iar Becali a primit permisiunea de a munci la Academia Hagi. Practic, de luni până vineri, el a părăsit penitenciarul la ora 07.00 dimineaţă şi s-a întors acolo la ora 17.00. În acest interval, Becali a avut acces la telefon şi s-a putut întâlni cu rude şi cu prieteni. Acum, el aşteaptă să fie eliberat condiţionat, primind deja un prim verdict favorabil în acest sens din partea Judecătoriei Medgidia. 

Singurul motiv pentru Becali n-a ieşit, deocamdată, de după gratii e că procurorii au atacat decizia dată la începutul lunii, iar contestaţia se va judeca la 31 martie. Procurorii susţin că lucrarea „Becali şi Steaua“ datorită căreia lui Gigi i s-a scăzut din pedeapsă nu poate fi considerată drept una ştiinţifică. În plus, procurorii DNA spun că Becali nu şi-a respectat fişa postului la Academia Hagi.

Până la aflarea verdictului de la 31 martie, Gigi Becali a mai primit cinci zile libere pentru bună purtare. El a fost surprins de cei de la wowbiz.ro la un restaurant din parcul Herăstrău, acolo unde s-a relaxat. La ieşirea din local, a scos un teanc de bani si i-a dat unei tinere care pictase un tablou cu Iisus Hristos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite