Veteranul Drăgulescu, medaliat cu bronz la sol, la Cupa Mondială de la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul Marian Drăgulescu a câştigat medalia de bronz în finală la sol, la Cupa Mondială de la Doha, unde sportivul va evolua şi în finala de la sărituri.

În finala de la sol, Marian Drăgulescu a intrat primul şi a fost notat cu 14,100, cu care a obţinut medalia de bronz. Pe podium au mai urcat Chia Hung-Tang (Taipei, 14,366, medalie de aur) şi Milad Karimi (Kazakhstan, 14,266, medalie de argint).

În calificările la acest aparat, Drăgulescu a fost tot al treilea (14,000). La feminin, România va avea o singură reprezentare în finale: Cătălina Ponor la bârnă. Ea s-a calificat de pe locul 2 (nota 13,766), însă a ratat la sol (11,966), la fel ca şi Olivia Cîmpian, care a primit nota 11,833 la acelaşi aparat, a relatat News.ro.  Finala la bârnă va avea loc sâmbătă, tot atunci urmând să ia startul şi Marian Drăgulescu în finală la sărituri. În urmă cu o săptămână, la Cupa Mondială de la Baku, Cătălina Ponor a obţinut medaliile de aur la sol şi bârnă.

La finalul acestei săptămâni va concura şi Larisa Iordache într-o competiţie găzduită de St. Etienne. Gimnaştii tricolori se pregăteste pentru Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, programate între 19-23 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite