Vadim Tudor atacă relaţia pe care Ion Ţiriac o are cu Simona Halep: „El se dă crai în continuare. Oare vrea s-o corupă şi pe fata asta?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac şi Simona Halep
Ion Ţiriac şi Simona Halep

SportNews a scris recent despre faptul că Ion Ţiriac a rugat-o pe Simona Halep să nu i se mai adreseze cu „domnule Ţiriac”, ci să-i spună pe nume, Ion.

„Ion Ţiriac este un om deosebit. Nu acceptă ca persoanele care-i sunt apropiate să nu îi spună pe numele mic. Chiar se supără! La fel procedează şi cu Simona. Ţine ca aceasta să-i spună Ion, nu domnul Ţiriac. De altfel, după vreo cinci telefoane, în care îi tot spunea «domnul Ţiriac în sus, domnul Ţiriac în jos», s-a supărat şi nu i-a mai răspuns la apel. I-a dat SMS: «Ori Ion, ori nu mă mai contactezi!» Simona s-a conformat. Acum e Ion pentru Simona”, a notat sursa citată.

Informaţia a ajuns şi la urechile fostului europarlamentar Corneliu Vadim Tudor, care s-a grăbit să o comenteze în stilul său caracteristic, acela de a arunca cu lături în toată lumea, în cadrul rubricii „Săptămâna pe scurt” din revista „România Mare”: „Satyrul Ion Ţiriac se dă crai, în continuare. El i-a cerut Simonei Halep să-i spună pe nume, Ion. De ce oare? Vrea să se culce şi cu fata asta, aşa cum a corupt-o şi pe înotătoarea Camelia Potec?”, a notat “Tribunul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite