Unic în lume: Cum au fost prezentaţi doi dintre ultimii antrenori ai FCSB-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

FCSB, mereu fascinantă! Pentru că, atunci când ai impresia că mai rău de atât nu se poate, patronul echipei îţi demonstrează contrariul.

Un alt episod care demonstrează că, la FCSB, antrenorul e un personaj secundar, în umbra patronului e chiar ce s-a întâmplat, marţi dimineaţă, la aşa-zisa prezentare a lui Nicolae Dică. 

După cum a remarcat jurnalistul Daniel Nazare (ProSport), de la această acţiune a lipsit chiar antrenorul! La întâlnirea cu presă a fost prezent doar Gigi Becali! „Bună dimineaţa celor care n-au văzut în viaţa lor o prezentare de antrenor fără antrenorul prezent la conferinţa de presă. #bravogigi“, a scris Nazare pe pagina sa de Facebook. 

Iar această situaţie penibilă nu e o premieră, la FCSB! Anul trecut, în momentul venirii sale la echipă, Dinu Todoran nici n-a vrut să aibă o conferinţă de prezentare, ştiind că, oricum, nu va putea spune mare lucru. 

„Todoran n-a vrut să fie prezentat. A zis: «Nu vreau să am de-a face cu presa, nu vreau să vorbesc nimic». De ce? Pentru că voi spuneţi că face Becali, drege Becali“, a povestit latifundiarul, la vremea respectivă.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri