Un sponsor important încheie colaborarea cu Simona Halep: „Așteptăm cu nerăbdare viitorul“

0
Publicat:

O mare companie a anunțat că încheie parteneriatul cu Simona Halep. Cu toate acestea, gigantul auto a precizat că o va susține pe sportivă în continuare și nu este exclusă încă o colaborare în viitor.

O companie auto încheie colaborarea cu Simona Halep FOTO Profimedia
O companie auto încheie colaborarea cu Simona Halep FOTO Profimedia

"Mulţumim, Simona Halep pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă şi nu parteneriat, pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât „în teren”, cât şi în afara acestuia. Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrăţişăm cu drag şi aşteptăm cu nerăbdare viitorul şi posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună. Suntem încântaţi să te susţinem în continuare, să te aplaudăm şi să îţi fim alături, în toate provocările şi competiţiile viitoare. Hai, SIMOO!", este mesajul postat pe Instagram de Automobile Bavaria, relatează Digi 24 . Simona Halep a devenit în iunie 2022 ambasador oficial al Automobile Bavaria Group.

Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

Simona Halep (31 de ani) a încheiat anul 2022 pe locul 10 mondial, în ciuda faptului că a jucat ultima dată pe 29 august, iar în octombrie s-a anunțat, în mod oficial, suspendarea ei într-un caz complex de dopaj. Care rămâne în aer, inclusiv astăzi, la opt luni și jumătate după scoaterea româncei din circuitul WTA.

Faptul că „Simo“ a fost în Top 10, inclusiv la finalul anului trecut, arată zestrea ei uriașă de puncte în ierarhia mondială. Din păcate, din cauza amânărilor repetate ale audierilor, punctajul lui Halep s-a „topit“. Și aceasta a fost amenințată, inclusiv cu o coborâre până aproape de locul 50 mondial după French Open. Din fericire, acest scenariu a ieșit acum din discuție.

În acest moment, din cele 35 de sportive aflate imediat după Halep în clasament, 34 fie că au fost eliminate de la French Open, fie că nici n-au evoluat la Paris. Singura care se află, în continuare, în competiție e ucraineanca Lesia Tsurenko. Care ocupă locul 43 în clasamentul live, cu 1.083 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite