Un SMS l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Stoică : mesajul tulburător al lui Mihai Neşu pentru Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Neşu
Mihai Neşu

Managerul Stelei a dezvăluit că a fost contactat de fostul fotbalist al roş-albaştrilor, care de doi ani stă într-un scaun cu rotile. Reacţia lui Neşu vine după ce latifundiarul din Pipera s-a purtat oribil cu el: l-a „ţepuit“ la bani şi a dat o declaraţie lipsită de bun simţ, când a fost întrebat dacă îl va vizita pe Mihăiţă, după ce acesta a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Mihai Neşu a plecat în 2008 de la Steaua, iar după transferul său la Utrecht, Gigi Becali a refuzat să-i plătească restanţele salariale, dar şi o primă de 100.000 de euro pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Mai mult, în februarie 2012, atunci când roş-albaştrii au jucat, în Olanda, cu Twente, latifundiarul a dat un răspuns şocant, când a fost întrebat dacă îl va vizita şi pe Neşu, aflat tot în Olanda, însă la Utrecht. 

„Nu ma duc la Neşu, am şi eu o vârstă. Nu mai am răbdare să merg o oră cu maşina. Păi, iniţial trebuia să aterizez la 160 de kilometri de Enschede şi să platesc 2.000 de euro biletul la avion, dar ca să nu fac acest lucru am dat 20.000 de euro şi am închiriat un avion privat. Acum aterizez la 60 de kilometri, tată! Dacă vine la meci, o să-l îmbrăţişez pe Neşu. Cred că i-ar prinde bine! Voi nu credeţi?“, a spus Becali.

SMS-ul care l-a uimit pe Meme

Acum, Neşu a dat dovadă de clasă şi l-a susţinut pe patronul Stelei, care tocmai a fost condamnat la trei ani de închisoare. Fostul fotbalist, imobilizat de doi ani într-un scaun cu rotile i-a trimis un SMS emoţionant lui Mihai Stoica.

„Am primit un mesaj incredibil de la Neşu pentru Gigi. Mi-a spus să-i transmit gândurile lui. Neşu mi-a spus că ar merge şi 10 ani la închisoare dacă ar putea ca într-o zi să meargă. M-a impresionat atât de mult, e un copil care a pierdut aproape totul într-o fracţiune de secundă“, a povestit managerul Stelei la Realitatea TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite