Un fotbalist care ar putea să evolueze în naţionala României, vrea să joace pentru reprezentativa Scoţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ikechi ar putea juca şi pentru România FOTO guardian.co.uk
Ikechi ar putea juca şi pentru România FOTO guardian.co.uk

Are 25 de ani, aparţine de Granada, joacă pentru Watford şi îşi doreşte un loc în naţionala Scoţiei. Cu toate acestea ar putea evolua şi pentru România.

Este povestea lui Ikechi Anya, fotbalist pe jumătate român, fiind născut din tată nigerian şi mamă româncă, dar crescut cea mai mare parte din viaţă în Anglia. Părinţii lui Ikechi s-au cunoscut la Bucureşti, în timpul facultăţii, dar după terminarea studiilor sa-u mutat în Scoţia şi apoi în Anglia. Fotbalistul este născut la Glasgow şi mai are un frate care e născut la Bucureşti.

Ikechi joacă acum la Watford, ocupanta locului doi în liga secundă engleză, pe postul de mijlocaş lateral şi ar avea drept de joc pentru patru echipe naţionale. "Pot juca şi pentru Nigeria, România şi Anglia, dar Scoţia este prima mea alegere. Trag din greu la Watford ca să joc titular meci de meci şi sper să apară ocazia de a evolua şi la echipa naţională a Scoţiei. Nu l-am întâlnit niciodată pe Gordon Strachan, dar mi s-a transmis să să muncesc la fel în continuare şi poate că eforturile mele nu vor trece neobservate”, a spus fotbalistul, într-un interviu acordat cotidianului The Scottish Sun.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite