Un doctor mincinos: Cum s-a făcut de râs Pompiliu Popescu, fostul medic al naţionalei. Declaraţii hilare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompiliu Popescu (stânga)
Pompiliu Popescu (stânga)

De când a fost dat afară de la prima reprezentativă, înainte de Euro 2016, „Pompi“ e în stare să facă orice şi să zică orice pentru a ieşi în evidenţă.

Ionuţ Lupescu a fost prezentat, duminică seara, drept candidatul Generaţiei de Aur la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) de la 18 aprilie.

Un astfel de anunţ n-a fost urmat, aşa cum era firesc, şi de confirmarea fostului fotbalist. Acum, s-a aflat şi de ce: Ionuţ Lupescu n-a luat, deocamdată, o decizie în acest sens!

În schimb, în purtătotul de cuvânt al „Kaiser-ului“ s-a transformat fostul medic al naţionalei, Pompiliu Popescu. Un duşman înverşunat al actualului preşedinte FRF, Răzvan Burleanu, pe motiv că acesta l-a destituit din funcţie înainte de Euro 2016, „Pompi“ a făcut, luni, turul televiziunilor.

Au şi făcut studii sociologice!

Fostul medic al naţionalei a susţinut că, la mai puţin de 24 de ore după ce Lupescu ar fi acceptat să candideze (ceea ce, oricum, nu e adevărat!), s-ar fi făcut şi studii care arată că fostul jucător va şi câştiga detaşat alegerile!

„Candidatul va fi mai mult ca sigur Ionuţ Lupescu. Cred că ar lua 99% din voturi. Sunt foarte optimist, pentru că deja am inventariat voturile, avem şi studii sociologice directe şi indirecte. Toţi cei din Generaţia de Aur îl vor susţine“, a spus Pompiliu Popescu la Digi Sport.

La Pro X, Florin Prunea a lăsat, totuşi, de înţeles că fostul său coleg de la naţională n-a luat, deocamdată, o decizie finală în acest sens. „În proporţie de 95-99%, Ionuţ Lupescu va candida. Cele cinci procente ţin de el“, a precizat fostul portar.

„Cu Lupescu poţi avea o dezbatere de idei“

Dinspre FRF, prima reacţie legată de acest subiect a venit din partea lui Andrei Vochin, consilier al lui Răzvan Burleanu. Într-o intervenţie la Telekom Sport, fostul jurnalist a salutat o eventuală participarea a lui Lupescu la alegerile de la 18 aprilie.

„Până nu-l aud pe el că spune că va candida n-am nicio certitudine. Dacă lucrurile stau asa, pentru mine ar fi o bucurie extraordinară. De ce? Pentru că Ionuţ Lupescu ar putea furniza o dezbatere de idei. Ceilalţi care au anunţat că ar dori să candideze au aruncat numai critici, au pus la zid ce s-a întâmplat în ultimii patru ani fără să spună cum ar vrea să schimbe ceva. De aia îl vreau pe Lupescu, pentru că vine cu idei, nu ca Prunea, care doar jigneşte. Mi-aş dori ca Lupescu să accepte să candideze. El a mai fost la FRF, a stat cinci-şase ani, iar membrii afiliaţi îl ştiu“, a spus Vochin.

2012 e anul în care Ionuţ Lupescu a fost numit şef al Comisiei Tehnice UEFA, funcţie pe care o deţine şi acum.   Dacă Lupescu va pierde alegerile în faţa lui Burleanu, atunci înseamnă că fotbalul românesc s-a terminat şi că trebuie să punem lacătul. Florin Prunea fost internaţional
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite