UEFA, modificare majoră privind Supercupa Europei la fotbal din acesta an. Ce a decis forul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bayern

UEFA a anunţat, luni seara, că va permite accesul suporterilor la partida Bayern - Sevilla, programată pe 24 septembrie, la Budapesta,

Supercupa Europei din acest an se va disputa pe Puskas Arena, o arena cu o capacitate de 38.652 spectatori, iar confruntarea va servi drept experiment în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane. Astfel, la întâlnirea de la Budapesta, se va permite ocuparea a 30% din stadion, aşadar 11.595 de suporteri vor putea asista la finală. 

Cele două echipe care se vor înfrunta, Bayern şi Sevilla, vor beneficia de câte 3.000 de bilete pentru suporterii lor, preţurile tichetelor urmând să varieze între 30 de euro şi 120 de euro.

Fanii pot să se înscrie pentru obţinerea biletelor până la 9 septembrie, urmând ca, în cel mult o săptămână dsă fie anunţaţi cu privire la statutul solicitării lor. În cazul în care vor primi şansa de a obţine bilete, ei vor avea un termen scurt pentru a face plata online.

De asemenea, UEFA a anunţat şi setul de măsuri ce trebuie respectate în privinţa evitării răspândirii noului coronavirus. Astfel, toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporalr la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA. Dacă vreun fan are simptome asociate coronavirusului, el nu trebuie să vină la stadion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite