Tyson Fury, boxerul britanic care l-a învins pe românul Cristian Ciocan: „L-am bătut, l-am pedepsit, a cedat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tyson Fury (stânga) şi Cristian Ciocan FOTO dailymail.co.uk
Tyson Fury (stânga) şi Cristian Ciocan FOTO dailymail.co.uk

Tyson Fury (27 de ani) a ieşit învingător din partida cu Cristian Ciocan (28 de ani), desfăşurată sâmbătă noapte, românul abandonând lupta în repriza a opta.

Sportivul britanic a încercat să-l ridiculizeze pe conaţionalul nostru, declarând: „Nu era nevoie să mă grabesc. L-am bătut, l-am pedepsit, a cedat! A fost mai bine decât să-l fac KO! Laşul a cedat! Să nu facem greşeli. Ciocan nu este Klitchko. Nu vreau să vă mint, n-am putut să-l iau deloc în serios pe omul ăsta! Chiar dacă este locul trei în lume, n-am avut nicio emoţie, nu mi-a stârnit nimic!“.

De cealaltă parte, Cristian Ciocan a comentat pentru DigiSport: „Un meci foarte greu. Mă aşteptam, pentru că, de când am venit aici, mi-am dat seama că o să fie greu, dar am vrut să-mi demonstrez mie că pot. Nu s-a putut, îmi pare rău, am făcut tot ce am putut. Ăsta e boxul. E un pas mare pentru mine. Ce am putut, am făcut, şi viaţa merge înainte. Nu ne-am aşteptat să fie aşa. Am şi obosit. Mi-am dorit foarte mult şi cred că asta a fost şi o greşeală. Am muncit ca un nebun la antrenament, dar nu... A fost seara lui, a câştigat, a fost mai bun. Ţin să-l felicit“.
Meciul cu pricina a fost cel de-al 21-lea pentru Cristian Ciocan la profesionişti, respectiv a patra înfrângere.

Furia irlandeză a îndoit ciocanul românesc: de ce a abandonat Cristian Ciocan în meciul cu Tyson Fury

Lucian Bute împlineşte 35 de ani. Mesajul mobilizator al pugilistului de ziua lui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite