Turneul de la Miami: Alexandra Dulgheru şi Sorana Cîrstea au fost eliminate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea FOTO AFP
Sorana Cîrstea FOTO AFP

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 91 WTA, a ratat, marţi, calificarea în turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 6.844.139 de dolari

Dulgheru a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 6-3, după două ore şi 42 de minute, de Lesia Ţurenko (Ucraina), poziţia 46 în ierarhia mondială.

Pentru participarea la turneul de la Miami, Alexandra Dulgheru va primi 10 puncte WTA şi un cec în valoare de 11.970 de dolari, informează news.ro

Totodată, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 147 WTA, a ratat, marţi, accederea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami (SUA), mai scrie news.ro. 

Cîrstea, beneficiară a unui wild-card în calificări, a fost învinsă, în ultimul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, după o oră şi 17 minute, de Francesca Schiavone (Italia), cap de serie numărul 17 şi poziţia 105 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Miami, Sorana Cîrstea va primi 20 de puncte WTA şi un cec în valoare de 3.565 de dolari.

Cîrstea, în vârstă de 25 de ani, nu a mai fost pe tabloul principal al unui turneu important de exact un an. Sorana Cîrstea a primit un wild-card la ediţia din 2015 a turneului de la Miami, dar a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 7-5, 6-4, de Christina McHale (SUA). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite