Turneul Campioanelor: s-a stabilit ora meciului dintre Simona şi Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Serena Williams se vor întâlni miercuri, în meciul care le opune pe tenismenele ce au învins în primele partide de la Turneul Campioanelor.

Partida dintre Serena şi Simona se va disputa dimineaţa, în jurul orei 09.30 - 10.00.

Mai întâi, de la 8.30 ora României, (13.30 în Singapore) are loc o partidă de dublu, între Ally Kudzavtesva - Anastasia Rodionova / Ekaterina Markova - Elena Vesnina.

Imediat ce se va termina acest meci, care poate dura o oră - o oră şi jumătate, va începe partida dintre Simona Halep şi Serena Williams. 

În primele meciuri din Grupa Roşie, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici, iar Simona Halep a bătut-o pe Eugenie Bouchard. 

Halep: „N-am nimic de pierdut”
Simona Halep a anticipat duelul de miercuri cu Serena Williams: "E o mare provocare pentru mine să joc împotriva ei. În acest an n-am mai jucat cu ea. Ultima dată ne-am întâlnit la Cincinnati, anul trecut, adică a trecut ceva timp. Voi încerca totul pe teren să câştig, cred că am şanse să câştig meciul, dar trebuie să fiu concentrată, să încerc totul, e o şansă bună pentru mine să joc aici împotriva ei, care e cea mai bună din lume. Trebuie să iau toate lucrurile pozitiv, să fiu relaxată pe teren pentru că nu am nimic de pierdut în faţa ei", a declarat Simona Halep.
Cum se poate califica în semifinale
Chiar şi cu un nedorit eşec în faţa Serenei, Halep mai are şanse de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor. Simona o poate învinge pe Ana Ivanovici în ultimul meci, dar se poate califica şi cu un singur succes. În cazul în care Serena Williams câştigă următoarele două partide, iar Halep, Ivanovici şi Bouchard îşi împart victoriile, diferenţa se face la numărul de seturi sau de jocuri câştigate. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite