Tren special pentru suporterii echipei Oțelul Galați care merg la finala Cupei României

0
Publicat:

Un tren special îi va transporta pe suporterii echipei Oțelul Galați la Sibiu. Fanii vor participa la finala Cupei României la fotbal. Partida cu Corvinul Hunedoara va avea loc pe 15 mai 2024. 

Transport pentru suporterii Oțelul Galați FOTO:Oțelul Galați
Transport pentru suporterii Oțelul Galați FOTO:Oțelul Galați

Partida Oțelul Galați - Corvinul Hunedoara se va desfășura la Sibiu, miercuri, 15 mai 2024, de la ora 20.30.

Circa 1.000 de suporteri se vor afla în trenul care va pleca din Galați. Garnitura va merge fără oprire până la Sibiu, anunță autoritățile locale. Trenul va asigura și transportul suporterilor după meci, iar călătoria va fi plătită de Primăria Galați.

„Primăria municipiului Galați informează că va asigura transportul în condiții optime pentru circa 1.000 de suporteri gălățeni care și-au manifestat intenția de a fi prezenți în tribunele stadionului Municipal din Sibiu pentru Finala Cupei României. În cadrul acestui eveniment, echipa-fanion a orașului nostru, Oțelul, își va disputa trofeul cu formația Corvinul Hunedoara”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.

Transportul suporterilor gălățeni se va face cu o garnitură feroviară specială, fără opriri intermediare pe traseu, deplasarea spre destinație fiind programată în ziua partidei.

„După meci, în aceleași condiții, cursa feroviară specială va readuce suporterii la Galați. Ne dorim să fie și bucuroși de câștigarea trofeului”, a mai transmis Primăria Galați.

De asemenea, pentru fanii gălățeni, Primăria Galați va monta un ecran de mari dimensiuni. Pe ecranul de tip LED va fi transmis meciul din finala Cupei României

„La Galați vom asigura transmiterea live a meciului pe un ecran mare ce va fi amplasat pe esplanada de la <Păpădie>. Partida de la Sibiu va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 20.30.Hai, Oțelul!”, a transmis primarul Ionuț Pucheanu, pe Facebook. 

Antrenorul echipei de fotbal Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, și-a prelungit contractul până în vara lui 2025.

„M-au tot anunțat pe la o mulțime de echipe. Rămân la Oțelul si după acest sezon. Mai am contract încă un an și vreau să continui proiectul de aici, care, spun eu, a dat rezultate. Se poate și mai bine și la acest lucru mă gândesc pentru următorul sezon. Dacă avem finanțarea corespunzătoare, stabilitate și liniște, putem să facem performanță, așa cum așteaptă suporterii, sponsorii și susținătorii noștri”, a declarat Dorinel Munteanu pentru Pro Lider FM.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite