Trei ani de la accidentul lui Michael Schumacher. Ştirea că merge pe picioarele sale, infirmată de avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1 FOTO AFP
Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial în Formula 1 FOTO AFP

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, la 29 decembrie 2013.

Michael Schumacher primeşte în continuare îngrijiri la reşedinţa sa din Elveţia, situată pe malul lacului Geneva, iar Daily Star a estimat la 16,5 milioane de euro cheltuielile pe  care familia le-a făcut până acum cu personalul medical.

Schumi s-a accidentat în staţiunea franceză Maribel în urmă cu trei ani şi a fist îngrjit la spitalele din Grenoble şi Lausanne, după care a fost externat.

Puţine informaţii oficiale au răzbătut în aceşti ani din cadrul familiei, mai multe detalii fiind dezvăluite în cadrul unui proces pe care familia lui Schumi l-a intentat publicaţiei germane Bunte. Aceasta a scris în preajma Crăciunulu ide anul trecut că Schumi ar fi făcut câţiva paşi singur, informaţie care a fost infirmată la proces de avocatul Felix Damm.

De asemenea, managerul lui Schumi, Sabine Khem, a precizat: "Din nefericire, suntem nevoiţi să precizăm că informaţia potrivit căreia Michael se poate deplasa din nou este neadevărată. Asemenea speculaţii sunt iresponsabile. Intimitatea lui este foarte importantă, dată fiind seriozitatea rănilor suferite. Din nefericire, astfel de informaţii oferă false speranţe multor persoane implicate", a declarat atunci Khem.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite