Trăirile lui Macron la finala Campionatului Mondial. Președintele Franței, de la extaz la agonie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful statului francez a trăit la maximum finala dintre Franța și Argentina de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, în urma căreia sud americanii au devenit pentru a treia oară campioni mondiali.

Trăirile lui Macron la finala CM Qatar FOTO Profimedia

Emmanuel Macron a putut fi văzut, filmat și fotografiat manifestându-se pe tot parcursul partidei, dar mai ales după minutul 80, când echipa Franței a reușit să întoarcă scorul prin două goluri înscrise în numai două minute și să trimită meciul în prelungiri.

Trăirile lui Macron la finala Cupei Mondiale FOTO: Profimedia
Trăirile lui Macron la finala Cupei Mondiale FOTO: Profimedia

Cel mai fericit a fost când Kylian Mbappe a egalat scorul la 2-2, gesturile sale de bucurie neavând cum să treacă neobservate.

Zâmbetul i-a dispărut de pe față în prelungiri, când Messi a marcat pentru 3-2 pentru argentinieni, dar același formidabil Mbappe l-a readus în extaz pe președintele francez, egalând situația de pe tabela de marcaj.

Macron a trăit cu sufletul la gură și pe timpul loviturilor de departajare de la 11 metri, acolo unde francezii au fost mai puțin inspirați.

Președinte Emanuel Macron l-a consolat pe Mbappe FOTO EPA-EFE
Președinte Emanuel Macron l-a consolat pe Mbappe FOTO EPA-EFE

Argentina - Franța 3-3 (4-2 după lovituri de departajare)

Argentina s-a încoronat campioana lumii după un meci cum rar s-a văzut la un turneu final. Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Au marcat: Messi 23 pen, 110, Di Maria 36 / Mbappe 80 (pen.), 82, 118 pen

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite