Tragedie în Ungaria: antrenorii echipei Gyor au murit într-un accident cumplit. O sportivă s-a ales cu piciorul amputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocarul echipei Gyor
Autocarul echipei Gyor

Formaţia feminină de baschet mergea spre Sopron, acolo unde ar fi trebuit să joace un meci. Partida n-a mai avut loc întrucât autocarul s-a răsturnat după ce a evitat contactul frontal cu un autoturism condus de un şofer în vârstă de 70 de ani.

După acest groaznic accident, antrenorul Fuzy Akos şi managerul Peter Tapodi şi-au pierdut viaţa. Tapodi a fost transportat cu elicopterul la spital în stare critică, însă a decedat, fiindcă pierduse foarte mult sânge. 

Baschetbaliste se află şi ele în stare gravă. Ele au fost transportate la trei spitale diferite. Cea mai gravă situaţie o are sârboaica Nataşa Kovacevici (19 ani), căreia i-a fost amputat piciorul stâng de sub genunchi. Ea a ieşit din sala de operaţie.

Accidentul s-a produs din vina şoferului de 70 de ani, care conducea autoturismul cu care autocarul celor de la Gyor a evitat contactul. Maşina bărbatului de 70 de ani intrase pe banda rezervată autocarelor, iar pentru a evita o ciocnire frontală cu ea, şoferul echipei de baschet a făcut o manevră bruscă spre dreapta.

Per total, în autocar se aflau 16 pasageri. Bărbatul de 70 de ani care a provocat accidentul e în afara oricărui pericol, el având doar răni minore în zona pieptului.

gyor accident
gyor accident
gyor accident
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite