Topul celor mai bine plătiţi fotbalişti. Cât câştigă Neymar, Messi, Ronaldo sau Mbappe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Mii de milioane de euro sunt plătite anual jucătorilor de fotbal din Europa, sume mai mari decât finanţele multor ţări din lume. Cel mai mare salariu? Neymar!

Ziarul spaniol Marca, preluat de gsp.ro, a făcut un top al celor mai bine plătiţi jucători de fotbal din lume, doi dintre ei, Neymar şi Messi, câştigând peste aproape 100 de milioane de euro pe an împreună (49 de milioane de euro Neymar, 40,5 milioane de euro, Messi). De fapt, la echipa celor doi, la PSG, 10 jucători au peste 10 milioane de euro pe an, Mbappe ajungând la 26,4 milioane.

În Spania, doar trei salarii sar de 30 de milioane de euro anual, Gareth Bale, are 34, Griezmann şi Eden Hazard, câte 30 de milioane.

În prima divizie din Anglia, Ronaldo, cine altul, este cel mai bine plătit jucător. Cristiano are 31,5 milioane de euro pe an la Manchester United, încă 4 fotbalişti depăşind bariera de 20 de milioane, De Bruyne, De Gea, Sancho, Varane şi Lukaku.

În Bundesliga, salariile sunt mai mici, nu se depăşeşte 25 de milioane de euro anual, cei care depăşesc 20 de milioane fiind, Lewandowski (23 de milioane), şi colegii săi Neuer, Sane, Muller şi Kimmich, care au chiar 20 de milioane de euro. În Italia, salariile sunt şi mai mici, cel mai mare, al lui Dybala, ajungând la 13,5 milioane de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite