Tomis Constanța n-a rezistat la Bergamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomis a pierdut în Italia * Foto: CEV
Tomis a pierdut în Italia * Foto: CEV

Echipa feminină de volei Tomis Constanța a pierdut meciul din Italia, cu Volley Bergamo, în etapa cu numărul 4 din Liga Campionilor: 0:3 (-11, -23, -22). Formația de pe Litoral ocupă locul 4 în grupă.

Întâlnirea a durat 70 de minute, fiind dominată cu autoritate de multipla campioană a Europei. În seturile 1 și 3, Bergamo a condus în permanență, iar în al doilea a făcut-o cu excepția unei scurte perioade, la debut (2-3, 2-4, 3-4). Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Annamaria Quaranta, cu 15 puncte, în timp ce de la Tomis s-a remarcat tânără Ana Cristina Cazacu (11 puncte).

Componentă a formației italiene, Iuliana Nucu s-a evidențiat la serviciu, reușind patru ași, iar la preluare cea mai sigură a fost Marina Vujovici (Tomis), cu un procentaj de 37%.

La meci au asistat 1.085 de spectatori.

A fost primul succes al lui Volley Bergamo în această ediție a Ligii Campionilor, cu o săptămână în urmă ea pierzând (2:3) la Constanța.

În celălalt meci din grupă, Vafikank Istanbul s-a impus cu 3:2 în fața lui Azerrail Baku.

Tomis va disputa ultimele două partide în 10 ianuarie, la Constanța, cu Vakifbank, și pe 17 ianuarie, la Baku, cu Azerrail.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite