Terorizat de Serena: Arbitrul care a penalizat-o pe Williams n-a mai ieşit pe străzi! Prima reacţie a portughezului

0
0

Americanii care au asistat la finala dintre Serena Williams şi Naomi Osaka, probabil, s-ar fi bucurat dacă Serena l-ar fi bătut cu racheta pe arbitrul de scaun. După ce s-a terminat meciul, lusitanul nici n-a avut curajul să iasă din camera sa de hotel.

Arbitrii de tenis sunt, de obicei, nişte anonimi în ochii suporterilor, rolul lor fiind unul extrem de discret. După finala de la US Open 2018 însă, Carlos Ramos se poate lăuda că a devenit celebru peste noapte! 

Doar că noul său statut, cu siguranţă, îi va îngreuna meseria pe viitor, dacă va mai reveni la US Open. Cu siguranţă, americanii nu-l vor uita şi îi vor oferi un tratament special pe unde îl vor prinde.

De altfel, de teama reacţiei fanilor, Carlos Ramos nici n-a mai ieşit pe străzile din New York după confruntarea de sâmbătă. Informaţia a fost oferită de jurnalistul portughez, Miguel Seabra, de la „Tribuna Expresso“, cel care a vorbit cu arbitrul finalei.

„A primit sute de mesaje de la familie, prieteni şi foşti jucători de tenis. Mi-a transmis că n-a intrat pe reţelele sociale şi că a preferat să citească doar articolele echilibrate scrise despre subiect. E sigur că n-a greşit, dar nu poate discuta pe seama evenimentului. A preferat să nu iasă pe străzile din New York în duminica de după meci pentru a evita o situaţie neplăcută“, a relatat Miguel Seabra, potrivit Digi Sport. Jurnalistul portughez a oferit şi o declaraţie scurtă din partea lui Carlos Ramos.

„Sunt bine, date fiind circumstanţele. E o situaţie complicată, dar arbitrajul perfect nu există. Nu vă faceţi griji pentru mine“, a transmis Carlos Ramos.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri