Surpriză imensă în Cupa Germaniei. Bayern Munchen, eliminată de o echipă din Liga a 3-a VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o victorie în campionat neverosimilă cu 8-0 contra celor de la Darmstadt, toate golurile fiind marcate după pauză, Bayern Munchen a suferit rușinea sezonului, fiind eliminată din Cupa Germaniei de o formație de la coada clasamentului Ligii a 3-a. Bavarezii a pierdut cu 2-1 contra lui Saarbrucken.

Campioana din Bundesliga s-a deplasat pe terenul lui Saarbrucken, în turul secund, o formație ce se luptă în aceste momente să părăsească partea de jos a clasamentului ligii a treia de fotbal din Germania. Thomas Tuchel a abordat partida cu o pleiadă de vedete, în frunte cu Thomas Muller, Leroy Sane, Joshua Kimmich sau Alphonso Davies, dar și cu Manuel Neuer în poartă, revenit după o accidentare care l-a ținut un an în afara terenului.

A fost eliminată și deținătoarea trofeului, Leipzig

Lucrurile păreau limpezi după primul sfert de oră, când Muller deschidea scorul, dar apoi a urmat coșmarul pentru Bayern. În minutele de prelungire ale primei reprize, Saarbrucken avea să egaleze prin mijlocașul Sontheimer. A urmat o dominare copioasă a formației lui Tuchel, care a introdus pe parcurs alte vedete: Musiala, Gnabry sau Coman, însă golul izbăvitor nu a venit.

Joshua Kimmich, nepuntincios în fața lui Saarbrucken. Foto EPA EFE
Joshua Kimmich, nepuntincios în fața lui Saarbrucken. Foto EPA EFE

Ba chiar a căzut în poarta lui Bayern, în al 6-lea minut de prelungire, când o centrare din flancul drept avea să fie reluată în plasă de fundașul Marcel Glaus, astfel că bavarezii își iau adio de la competiția pe care au câștigat-o de 20 de ori în istorie. Tot în aceeași fază a Cupei Germaniei a fost eliminată și deținătoarea trofeului în ultimele două sezoane, RB Leipzig, care a pierdut cu 1-0 pe terenul celor de la Wolfsburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite