„Suntem dependenţi de Rooney“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hodgson (stânga) îşi pune speranţele în Rooney
Hodgson (stânga) îşi pune speranţele în Rooney

Selecţionerul Angliei le-a cerut jucătorilor săi să îndrepte ultimele „greşeli“ făcute în atac pentru a învinge Suedia, astăzi, în cel de-al doilea lor meci din Grupa D.

„Uneori, eu am impresia că jucătorii mei au tendinţa de a şuta prea repede din cauza obişnuinţei din Premier League unde există multă intensitate", a explicat Roy Hodgson, dând exemplu meciul cu Franţa.

„În prima repriză, în special, noi am avut una sau două ocazii foarte clare pe care nu am reuşit să le concretizăm tocmai pentru că am şutat prea repede", a adăugat tehnicianul de 65 de ani.

Hodgson abia aşteaptă revenirea lui Wayne Rooney, care se va produce în meciul cu Ucraina de marţi. „Adevăratul nostru număr 10 va fi Wayne Rooney, pentru că este într-o mare formă şi este nerăbdător să joace. Nu mai poate să aştepte. Dacă va şi juca în stilul său, atunci va fi foarte greu să ne bată cineva. Suntem dependenţi de el", a concluzionat selecţionerul Albionului.

Blohin surprinde: „Nu am motive să fiu euforic"

Antrenorul Ucrainei, Oleg Blohin, a şi trecut deja peste victoria echipei sale, în faţa Suediei (2-1). „Nu există euforie. Am câştigat doar un meci. Nu există niciun motiv să fiu euforic", a declarat Blohin.

„Ca antrenor, eu nu sunt niciodată mulţumit. Băieţii au fost puţin surprinşi să nu fiu mulţumit după meci. La ei a existat un pic de euforie. Dar nu există niciun motiv să înceapă să zboare de fericire. Nu cred că a fost cel mai bun meci din istoria Ucrainei. Au fost multe greşeli. Unele pot fi corijate, pentru altele nu avem suficient timp", a adăugat el. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite