Şumudică, pe făraş la Astra: i-a închis telefonul soţiei patronului. Ce a urmat şi de ce vede Steaua deja campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Giurgiuvenii au doar două victorii în ultimele cinci runde în campionat şi tocmai au fost eliminaţi în sferturile competiţiei KO. După ce a ajuns la spital, în timpul partidei cu Dinamo, tehnicianul Astrei riscă să fie eliberat de contract.

Marius Şumudică e tot mai aproape de o despărţire de Astra Giurgiu, echipă care ocupă locul 1 în campionat, la cinci puncte de locul 2, după 22 de etape.

Marţi, tehnicianul de 44 de ani şi-a abandonat echipa în timpul confruntării cu Dinamo în care Astra a fost învinsă cu un gol luat în prelungiri, fiind eliminată din Cupa României. Şumi a invocat probleme medicale, însă decizia sa de a pleca de pe bancă poate duce la schimbarea sa din funcţie.

„M-a întrebat soţia patronului de ce am plecat de pe bancă, pentru că a crezut că am făcut-o în sistem de protest. I-am spus că am ajuns la spital şi m-a întrebat: <<Cum, aşa de repede?>>. Ca şi cum nu m-ar mai fi crezut. I-am închis telefonul şi nu i-am mai răspuns, iar astăzi nu m-a mai sunat nimeni. Cu patronul n-am mai vorbit de vreo lună şi jumătate“, a povestit Şumudică la Digi Sport.

În ciuda acestei situaţii, el a insistat că vrea să mai stea la Astra: „Sub nicio formă nu vreau să renunţ, eu nu vreau să plec de la Astra. Medicul de la Spitalul Militar mi-a recomandat să iau o pauză câteva zile. Există posibilitatea, una destul de mare, ca eu să nu merg la ultima etapă din campionat. Dar nu că aş pleca. Astăzi am fost la antrenament“.

Chiar dacă Astra e pe locul 1, la opt puncte de locul 5 pe care se află Steaua, Şumudică e de părere că titlul va fi câştigat tot de Reghecampf şi elevii săi.

„Întâmplător, astăzi am vorbit şi cu domnul Lucescu. Mi-a spus că e o cretinitate ce se întâmplă în play-off, să-ţi ia punctele. În play-off, între noi şi Steaua sunt doar patru puncte. La ceea ce se întîmplă în fotbalul nostru, cu venirea lui Reghe, cu declaraţiile patronului Gigi Becali care anunţă că va investi enorm, cred că Steaua va cîştiga campionatul la pas“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite