Şumi a decis: Bornescu, titular!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gata cu sistemul de rotaţie în poarta Rapidului! Chiar dacă în tur a fost echipa cu cele mai puţine goluri primite (12), în Giuleşti, cele mai mari scandaluri s-au născut pe tema titularului dintre buturi. Gaz pe foc au pus şi fanii care şi-au susţinut favoritul, pe Mircea Bornescu, şi l-au huiduit pe Dani Coman aproape meci de meci!

Mai mult, Bornescu a insinuat că este „lucrat" întrucât preşedintele Dinu Gheorghe îl preferă pe Coman, cu care a lucrat şi la Braşov. Pentru a pune capăt tensiunilor, conducerea clubului intenţiona să scape de unul dintre cei doi portari în pauza de iarnă. Până la urmă însă, nici Coman, nici Bornescu n-au dat curs ofertelor şi au jucat alternativ în amicale.

„Robocop" ştie că va fi rezervă

La finalul stagiului din Spania, antrenorul Marius Şumudică a luat o hotărâre: în retur, Bornescu va fi titular! Tehnicianul şi-a comunicat deja decizia şi lui Coman: „Începem campionatul cu Mircea. Dar, te asigur, daca va greşi, îţi vei primi şi tu şansa ta". Această opţiune a antrenorului îi va împăca şi pe suporteri, care, în tur, l-au contestat pe Coman, chiar şi în partidele în care acesta nu a greşit!

Coman: „Mai vedem noi..."

Contactat de „Adevărul", Dani Coman a comentat opţiunea lui Şumudică pentru startul returului. „Ar trebui să apere cel mai bun. Eu m-am antrenat excelent în cantonament şi sunt pregătit să fiu titular. Vedem noi cine va juca în primul «11». Mai e până la prima partidă din campionat", ne-a spus „Robocop". 

“Eu vreau să mă duc la meci, să stau liniştit pe scaun şi să fiu sigur că nu luăm gol. Nu mă interesează cine apără."
Dinu Gheorghe preşedinte Rapid

Au apărat prin rotaţie în amicale

Meci    Scor    Titular
Rapid - Dnepr     3-1    Coman
Rapid - Rosenborg     0-0    Bornescu
Rapid - Malmo     0-0    Coman
Rapid - Viktoria Plzen     1-0    Bornescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite