Steaua, acuzată de amatorism şi de management prost: Gâlcă şi un contract nedemn de un antrenor la un club mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, s-a vorbit despre plecarea actualului tehnician la vară şi revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe bancă. Asta deoarece, potrivit înţelegerii semnate cu formaţia din Ghencea, actualul principal devine şomer la finalul sezonului.

Steaua poate realiza „tripa“ în 2014-2015, în condiţiile în care echipa e pe primul loc în Liga I şi a ajuns în semifinalele Cupei României şi Cupei Ligii. Cu toate acestea, viitorul antrenorului Costel Gâlcă e în ceaţă, având în vedere faptul că el a primit un contract de un an la Steaua.

Acest aspect a fost aspru criticat, la Dolce Sport, de Bogdan Stelea. „Mie mi se pare amatorism să faci unui antrenor contract pe un an. Unui jucător poţi să-i faci contract pe un an, cum e cazul, spre exemplu, lui Arlauskis cu Cojocaru. Dar unui antrenor să-i faci contract doar pe un an? Nu înţeleg! Nu e OK ca management. Tu, Steaua, să te duci să iei un antrenor pe care îl iei în probe?! Hai să vedem cum merge şi cu ăsta. Îi făceau un contract pe trei ani sau pe cinci ani, le arătau şi jucătorilor cine e şeful în vestiar, cine e antrenorul lor, cu cine mergi de acum încolo“, a afirmat fostul internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite