Soţia lui Schumacher, mesaj înaintea zilei de naştere a fostului pilot. Cum explică secretomania privind situaţia lui Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corinna si Michael Schumacher - Foto EPA
Corinna si Michael Schumacher - Foto EPA

Cu o zi înainte ca Michael Schumacher să împlinească 50 de ani, soţia sa, Corinna, a trasmis un mesaj în care spune că familia face tot posibilul pentru a-l ajuta şi cere înţelegere pentru discreţia pe care o pretind apropiaţii.

 "Să fiţi siguri că facem tot ce este omeneşte posibil ca să îl ajutăm. Vă rog să înţelegeţi dacă alegem să respectăm dorinţele lui Michael şi păstrăm private detaliile despre un subiect atât de delicat, cum este sănătatea", a transmis Corinna, în vârstă de 49 de ani, devenită 'doamna Schumacher' în 1995.

"În acelaşi timp, vă mulţumim foarte mult pentru prietenia voastră şi vă dorim un 2019 sănătos şi fericit", mai scrie în mesajul postat înainte cu o zi ca Schumi să îmmplinească 50 de ani.

Michael Schumacher se recuperează la reşedinţa sa din Elveţia, în urma severului traumatism cranian suferit la accidentul de schi din decembrie 2013. Germanului i-a fost indusă coma, iniţial, pentru a permite regresia inflamaţiei, însă recuperarea este anevoioasă, iar informaţiile concrete despre starea de sănătate a pilotului sunt foarte puţine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite