Simona Halep le-a mulţumit antrenorului Darren Cahill şi celorlalţi membri ai echipei ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep foto arhivă Adevărul
Simona Halep foto arhivă Adevărul

Jucătoarea Simona Halep i-a mulţumit antrenorului Darren Cahill, cu care a lucrat în ultima perioadă, pentru sfaturile pe care i le-a oferit la turneele la care a participat pe continentul nord-american, dar şi celorlalţi membri ai echipei ei, Teo Cercel, Răzvan Sabău şi Dragoş Ciauş.

"Bineînţeles că simt amărăciune că am pierdut finala, dar nu pot spune că sunt tristă, deoarece am avut două săptămâni deosebite, cu un tenis frumos şi meciuri grele. Darren, îţi mulţumesc pentru faptul că îmi eşti alături şi pentru toate sfaturile! Mulţumesc Theo, Răzvan, Dragoş pentru susţinerea voastră! Am avut un public deosebit la fiecare meci", a scris Halep, pe contul ei de Facebook.

Antrenor în cadrul academiei adidas şi comentator ESPN, australianul Cahilll a supervizat pregătirea Simonei Halep în ultima perioadă, mai ales la turneele nord-americane din primăvară şi la cele premergătoare US Open. El a avut două intervenţii cu sfaturi pentru Halep în finala turneului de la Cincinnati.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, duminică, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.
Finala a durat o oră şi 39 de minute, iar scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este acum de 6-1 în favoarea americancei.

Halep a pierdut a doua finală la rând, după ce în urmă cu o săptămână a abandonat în ultimul act al Rogers Cup de la Toronto, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, din cauza unor probleme medicale.

Pentru viitoarea ocupantă a locului 2 WTA ar urma participarea la turneul Premier de la New Haven (23-29 august), competiţie pe care a câştigat-o în 2013 şi unde în acest an este cap de serie numărul 1. Însă Halep ar putea renunţa la acest turneu, pentru a se odihni în vederea US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe la 31 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite