Simona Halep la Roma: românca îi dă dreptate lui Ilie Năstase şi admite că are probleme. Ce o îngrijorează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru turneul care a marcat ascensiunea ei în tenisul mondial, în 2013, însă nu e pe deplin mulţumită de cum merg lucrurile.

Simona Halep speră să aibă un parcurs cât mai lung la turneul de la Roma (11-17 mai), după ce a fost eliminată, în turul I, la Madrid.

Competiţia din Italia reprezintă ultima şansă pentru ca sportivele participante să-şi regleze jocul înainte de French Open (24 mai - 7 iunie). Totuşi, săptămâna trecută, Ilie Năstase a tras un semnal de alarmă în privinţa Simonei Halep şi a avertizat că semnele nu sunt bune în ceea ce priveşte forma ei de moment.

Constănţeanca de 23 de ani a participat, astăzi, la o conferinţă de presă şi, potrivit gsp.ro, a confirmat într-un fel spusele fostului lider mondial.

Ce a declarat?

„Sunt foarte fericită, dar am şi nişte probleme pentru că am pierdut devreme la Madrid. Mă simt bine, dar trebuie să muncesc şi mai mult, să lupt mai mult în timpul meciurilor şi cred că sunt puţin departe de felul în care ar trebui să joc meciurile importante“, a declarat ocupanta locului 2 WTA.

Ea a admis că nici acum nu s-a obişnuit cu trecerea de la hard pe zgură: „În acest moment, nu mă simt foarte bine pentru că n-am avut multe meciuri. Încă mai am nevoie de partide pentru a-mi atinge cel mai înalt nivel. Îmi place zgura, îmi place la Roma, am avut rezultate foarte bune aici. Nu simt niciun fel de presiune că sunt numărul 2 în lume, mai ales că am mai fost. Încerc doar să mă concentrez pe ce se întâmplă în teren şi să muncesc tot mai mult“.

În condiţiile în care a fost ameninţată cu moartea de un dement danez, Simona are la dispoziţie un bodyguard în Italia, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Totuşi, jucătoarea din România n-a vrut să detalieze subiectul: „Nu vreau să comentez, e bine că acum totul e în regulă“.

Îmi place mult la Roma, mâncarea în special. Aici am început să joc un tenis bun. De aici am început să urc în clasament. Încerc să mă concentrez pe meciuri. Toate jucătoarele evoluează bine. Vom avea meciuri grele. Simona Halep  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite