Simona Halep la Roma: românca e în sferturi, dar suferă din cauza criticilor primite din ţară. Ce a deranjat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte pentru un duel sută la sută românesc cu Alexandra Dulgheru, însă, până la meciul de vineri, şi-a adus aminte de un episod neplăcut.

Simona Halep a spulberat-o pe Venus Williams, rezultat care a mai scăzut din presiunea uriaşă care e pe umerii ei, înainte de Roland Garros, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

În acest moment, pe lângă rezultatele bune de la Roma, constănţeanca de 23 de ani are motive de bucurie şi datorită faptului că jocul ei merge excelent. Cu toate acestea, după victoria cu Venus, Halep şi-a amintit de criticile primite din ţară şi a izbucnit la Dolce Sport.

Ce a spus?

Românca s-a referit la faptul că a fost pusă la zid pentru că a optat să nu facă parte din echipa României în confruntarea cu Canada, la Fed Cup.

„Programul competiţional e ca în armată. Nu prea avem săptămâni şi zile libere, doar dacă ieşi din primul tur. Era dificil să mă duc la Fed Cup pentru că era altă suprafaţă şi alt fus orar şi eu nu prea rezist la asemenea schimbări. Mi-am dat seama de limitele mele şi a fost o decizie bună că nu m-am dus.

Am suferit mult că nu m-am dus şi că am fost criticată, pentru că mereu am jucat cu plăcere pentru ţara mea şi am încercat să le explic fanilor că e imposibil să mă duc. Nu ştiu cât au înţeles, dar a fost un moment dificil pentru mine. Mă bucur că fetele au câştigat“, a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite