Simona Halep joacă la Bucureşti: „Voi fi aptă şi cred că am experienţa necesară pentru a evolua acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (3 WTA) a declarat, la sfârşitul acestei săptămâni, că va fi aptă pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizând că acum simte că are experienţa necesară pentru a juca în faţa publicului din România.

„Mă simt destul de bine. A fost vorba doar de o entorsă uşoară, dar voi fi aptă miercuri şi sper să ajung până la final. Mi-a plăcut să joc aici tot timpul. Acum că s-au vândut toate biletele, va trebui să joc foarte bine. E incredibil să avem un turneu WTA în ţară. Eu am emoţii când jucăm acasă. Cred că acum am totuşi experienţa necesară pentru a juca în faţa publicului din România. Toate româncele cred că avem cele mai grele meciuri, dar sper să câştigăm toate şi să ajungem în sferturi împreună“, a declarat Simona Halep. 

Românca o va întâlni, miercuri, pe jucătoarea de origine franceză Kristina Mladenovici: „E o jucătoare bună, care chiar m-a bătut la Paris. Îmi doream să joc cu altcineva. Este înaltă, are un serviciu foarte puternic şi va trebui să returnez foarte bine. Voi avea puterea să joc în fiecare zi, pentru că sunt foarte bine pregătită fizic. Vreau să o iau meci cu meci şi ar fi frumos să avem o finală sută la sută românească“.

„Mi-a făcut plăcere să mă antrenez în România, o să o fac în continuare şi nu voi pleca de aici. Îmi place să reprezint România şi sunt mândră de asta. Sper să ajung la nivelul Nadiei, lui Hagi sau Năstase. Viaţa mea s-a schimbat mult în bine şi vreau să mă bucur de aceste momente care sunt cele mai frumoase din viaţa mea. E dificil de gestionat această situaţie, dar nu vreau să mă opresc aici“, a conchis Simona Halep.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Programul competiţiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

Ilie Năstase, despre parcursul Simonei Halep la Wimbledon: „Mi se pare puţin“

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Gest superb al Simonei Halep înaintea debutului la Bucharest Open

VIDEO Foştii campioni ai României o aplaudă la scenă deschisă pe Halep: „Totul i se datorează Simonei“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite