Şi stranierii Greciei au probleme. Doar jumătate dintre ei joacă la echipele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grecia- România este primul meci al "tricolorilor" din preliminariile CE 2016 şi se va disputa pe 7 septembrie, la Atena, cu porţile închise.

Claudio Ranieri a convocat pentru meciul cu România 14 jucători greci care sunt legitimaţi la echipe din străinătate. Trei sunt în Bundesliga, doi în Primera Division, şapte în Serie A, unul în Premier League şi unul în Championship.

Ranieri pare a avea şi el probleme cu stranierii lui. Dintre cei 14, la sfârşitul săptămânii trecute numai şapte au fost pe teren. Şase în meciuri oficiale şi unul în joc de pregătire.

În meciul din Bundesliga, Dortmund- Leverkusen 0-2, Sokratis Papastathopoulos a fost folosit de gazde toate cele 90 de minute, iar la oaspeţi, Kyriakos Papadopoulos a intrat abia în minutul 80.

Nikos Karabelas a fost titular şi a jucat toate minutele pentru Levante în meciul pierdut acasă cu Villarreal, scor 0-2. Colegul său, Loukas Vyntra nu a fost convocat.

În Cupa Italiei, Verona a învins acasă cu 3-0 pe Cremonese. Un gol a fost marcat de Lazaros Christodoulopoulos (foto) în minutul 67 cu un şut frumos de la marginea careului mare, trimis în colţul lung. Lazaros şi Vangelis Moras au fost folosiţi toate cele 90 de minute. În schimb, Panagiotis Tachtsidis nu a fost convocat.

Panagiotis Kone a fost rezervă, dar a intrat pe teren în minutul 73 al partidei pe care Udinese a caştigat-o cu 5-1 împotriva Ternanei. Portarul lui Udinese, Karnezis nu a fost convocat.

Ioannis Fetfatzidis de la Genoa nu a fost nici rezervă în victoria obţinută în deplasare, 1-0 cu Virtus Lanciano.

Vasilios Torosidis, fundaşul Romei, a fost titular în partida de verificare AEK- Roma 1-2. Torosidis a fost înlocuit în minutul 73.

Portarul Kapino (Mainz) nu a fost folosit. Nici atacanţii Mitroglu (Fulham) şi Samaras (West Brom) nu au fost convocaţi.

Sursa: frf.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite