Şi pe Dinamo o paşte insolvenţa. Finanţatorul Ionuţ Negoiţă trage semnalul de alarmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Rapid a intrat deja în insolvenţă, o altă mare echipă din fotbalul românesc este foarte aproape de a apela la un administrator judiciar. Dinamo, prin vocea finanţatorului Ionuţ Negoiţă, anunţă că situaţia financiară a clubului este foarte dificilă, motiv pentru care sunt şanse mari ca şi echipa din "Ştefan cel Mare" să intre în insolvenţă.

Ionuţ Negoiţă a recunoscut că Dinamo se află într-o situaţie asemănătoare Rapidului, insolvenţa fiind varianta la care acţionarii vor apela în cazul în care nu vor reuşi să redreseze clubul din punct de vedere financiar.

„Dinamo este în acelaşi pericol ca Rapid, dar cel puţin există o speranţă. Există o şansă, o soluţie, poate mai apar şi altele. Sunt şanse de 50 la 50, sper să nu fie cazul. Soluţia valorează vreo zece milioane de euro, dar nu e imposibil. Este o sumă accesibilă, există o propunere a mea. Dacă sunt propuneri mai bune de atât, nu pot decât să mă bucur. De joi într-o săptămână se împlineşte termenul pe care eu l-am cerut în scris la acea propunere pe care mi-am asumat-o. Probabil, pe final de săptămână, voi avea o întâlnire cu ceilalţi doi acţionari să vedem cum stăm. Nu se pune problema ca eu să plec de la Dinamo. Eu am venit, ştiam situaţia, încerc să fac tot ce pot şi voi face aşa până în ultimul moment. Nu pot lăsa Dinamo”, a spus Ionuţ Negoiţă.

Ca şi la Rapid, nici jucătorii de la Dinamo nu şi-au mai primit salariile de luni bune, iar nemulţumirile au început să apară. Probabilitatea ca echipa să-şi piardă fotbaliştii din cauza restanţelor financiare îi dă fiori lui Ionuţ Negoiţă.

„Bineînţeles că îmi e teamă ca jucătorii să nu devină liberi de contract, nu-mi doresc acest lucru. Faptul că sunt întârzieri la salarii nu-mi face plăcere şi cinste, dar este un moment dificil, sper să găsim soluţii pentru a-l debloca. Plecarea lor ar fi o pierdere pentru club, ar fi ultimul lucru care ar trebui să se întâmple. Dar mai avem timp până acolo, încă suntem în perioada de 90 de zile”, a adăugat Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite