Serena Williams, arătată cu degetul pentru favorurile de care are parte: „Nu e drept să ia locul unei fete care a muncit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams va beneficia de o regulă nouă introdusă de WTA şi va fi cap de serie numărul doi la turneul de la Madrid, programat luna viitoare.

Ea va beneficia de regula clasamentului protejat, decizie salutată de marea majoritate a jucătoarelor de tenis, însă nu de toate. Mandy Minella (32 de ani, Luxemburg) este una dintre contestatarele deciziei şi susţine că aceste lucruri se întâmplă doar pentru că la mijloc e prezenţa Serenei.

"Regula clasamentului protejat nu ar trebui modificată. Nimeni nu ar fi vorbit despre asta dacă nu ar fi fost implicată Serena. Sunt foarte multe jucătoare care au luat pauză pentru că au născut. Şi vor mai fi! Nu e ca şi cum am fi pedepsite. Pentru promovarea turneului, pentru fani şi pentru marketing este esenţial ca Serena să fie pe tabloul principal. Înţeleg acest lucru, dar nu cred că ar trebui să aibă statut de cap de serie. E suficient de bună ca să revină în top prin propriile puteri. Nu e drept să ia locul unei fete care a muncit pentru a ajunge în această postură. E o situaţie complicată", a spus fosta ocupantă a locului 66 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite