Serena se îndreaptă spre Simona cu un nou record în buzunar: ce a realizat Williams după ultimul meci la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanca de 34 de ani nu traversează cel mai bun sezon după standardele ei, însă are motive să zâmbească pentru încă o reuşită.

Serena Williams se luptă la US Open 2016 pentru a-şi păstra poziţia de lider mondial, ameninţată de Angelique Kerber, dar şi cu gândul că, în cazul unui triumf, va depăşi recordul lui Steffi Graf de 22 de turnee de Mare Şlem câştigate.

Până atunci, americanca de 34 de ani a doborât recordul lui Navratilova de cele mai multe meciuri câştigate la competiţiile de Grand Slam. Serena a ajuns la 306 victorii şi mai poate bifa o performanţă la New York: cele mai multe titluri de US Open în CV. Actualmente, Williams e la egalitate cu Chris Evert, fiecare având şase trofee la Flushing Meadows. 

Pentru a deveni, din nou, campioană la US Open, Serena s-ar putea să fie nevoită să treacă de Simona Halep. Dacă în optimi, americanca va trece de Shvedova (52 WTA), iar românca o va învinge pe Suarez Navarro (12 WTA), apoi, în sferturi, vom avea meciul Serena – Simona, episodul 9. În precedentele opt, americanca s-a impus de şapte ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite