Sepsi, echipa finanţată din Ungaria, ignorată de televiziunile româneşti: Reacţia clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dioszegi

Formaţia din Sfântu Gheorghe e pe un trend ascendent de câteva sezoane, semn că are o conducere competentă, cu un proiect sănătos.

Sepsi Sfântu Gheorghe are o traiectorie impresionantă: înfiinţată în 2011, gruparea patronată de László Diószegi (foto) a ajuns în prima ligă din România în sezonul 2017-2018. Iar de atunci, Sepsi a jucat de două ori finala Cupei României, în 2019-2020 şi în 2021-2022, pe ultima câştigând-o în faţa celor de la Voluntari.

Graţie acestor rezultate, Sepsi, criticată de acţionarul Rapidului, Dan Şucu, pentru finanţarea primită din Ungaria, se pregăteşte acum de a doua participare consecutivă în preliminariile Conference League. 

Anul trecut, covăsnenii au fost eliminaţi de Spartak Trnava (Slovacia), după loviturile de departajare, în turul II preliminar. Acum, în aceeaşi fază, Sepsi va înfrunta Olimpija Ljubljana, joi, într-o zi în care în acţiune vor fi şi FCSB, CFR Cluj şi CS U Craiova, celelalte echipe româneşti din cupele europene.

Ceea ce surprinde e că, până la această oră, nicio televiziune din România n-a achiziţionat drepturile de transmisie pentru meciul celor de la Sepsi! Văzând această situaţie bizară, clubul a anunţat că partida de joi seară va fi transmisă pe canalul său de... Youtube!

Ce a anunţat clubul Sepsi Sfântu Gheorghe?

*Având în vedere faptul că, până în prezent, niciun post TV din România nu şi-a exprimat interesul de a transmite în direct jocul, meciul Sepsi OSK - Olimpija Ljubljana va putea fi urmărit live pe canalul de Youtube Sepsi OSK. Întotdeauna pentru o echipă!

   

România, joi, în turul II preliminar din Conference League

*Saburtalo Tbilisi (Georgia) – FCSB, ora 19.00, Digi Sport 1, Prima Sport 1

*CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra), ora 20.30, Digi Sport 2, Prima Sport 2

*Sepsi – Olimpija Ljubljana (Slovenia), ora 21.00

*Vllaznia Shkodër (Albania) – CS U Craiova, ora 22.00, Digi Sport 1, Prima Sport 1

Meciurile retur se vor juca la data de 26 iulie, în cazul CFR-ului, şi la data de 27 iulie, pentru celelalte formaţii româneşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite