Selecționatele armatelor franceză și britanică vin la Memorialul ”Eroii Revoluției”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSA Steaua va organiza în 1 și 3 iulie, pe terenul de rugby din Complexul Sportiv aflat în bulevardul Ghencea, a doua ediție a Memorialului ”Eroii Revoluției”. Pe lângă echipa gazdă, la turneu vor participa selecționatele armatelor din Marea Britanie și Franța, precum și Farul Constanța.

Spre deosebire de prima ediție, care a avut loc în 2010, înainte de startul sezonului - vremea a fost capricioasă, iar finala s-a disputat în mocirlă -, ediția din acest an a fost programată la începutul verii tocmai pentru a se evita astfel de surprize meteo neplăcute. De asemenea, terenul de rugby din Complexul Sportiv Steaua a fost refăcut - și tribunele au cunoscut un proces de cosmetizare.

Cu toate că nu au fost anunțate încă orele la care se vor disputa meciurile, se știe deja ordinea partidelor:

Vineri, 1 iulie
Farul Constanța - Selecționata Armatei Britanice

Steaua București - Selecționata Armatei Franceze

Duminică, 3 iulie
Meciul pentru locurile 3-4 (se întâlnesc echipele care au pierdut în prima zi)
Finala (locurile 1-2 - se înfruntă învingătoarele din semifinale)

Memorialul ”Eroii Revoluției” este organizat în memoria celor doi mari rugbyști care au murit în timpul evenimentelor din decembrie 1989 care au dus la abolirea comunismului, Răducu Durbac și Florică Murariu.

Steaua a câștigat prima ediție a turneului, învingând cu 21-0 echipa rusă Enisei. Locul 3 a fost ocupat de Farul, care s-a impus cu 19-8 în fața lui Poli Agro Iași.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite